Koos kolmekäigulise menüüga serveerime leivatooteid, vett, filtrikohvi ja teed.
Antud menüüd pakume grupile alates 10 inimesest.
KOGU GRUPP PEAB VALIMA SAMA MENÜÜ (VA. TAIMETOITLASED JA ALLERGEENIKUD)
G - gluteenivaba
L - laktoosivaba
T - taimetoit
Porgandipüreesupp röstitud päevalilleseemnetega (G, L, T) - 7 €
Kuningservik kookoskastmes (G, L, V) - 14 €
Mandlikreem ja pošeeritud pirn (G, L) - 7 €
Miinimumkogus: 10,00
Örnsoolalõhe kimchi ja redisega (L, G) 11 €
Maisikana kitsejuustupolenta ja vermutikastmega (G) 18 €
Moonikook karamelliga 6 €
Miinimumkogus: 10,00
Juustu quiche värske salatiga (T) - 12 €
Grillitud lõhe porgandipüree ja brokkoliga (G) - 21 €
Moonikook karamelliga - 6 €
Miinimumkogus: 10,00
KÜLMAD EELROAD:
Peediga marineeritud lõhefilee ja tilli-aioli 40 g (L–G)
Krõbedad krevetid mangokastmega 30 g (L)
Rostbiif mädarõikakreemiga 40 g (L–G)
Värsked köögiviljad dipikastmega 40 g (L–V)
Paneeritud lillkapsas külma kastmega 40 g (V)
SALATID:
Türgioasalat sarapuupähklitega 70 g (L–G–V)
Waldorfi salat juustuga 80 g (G)
SOE TOIT
Kana kookosekastmes 180/50 g (L–G)
Ahjus küpsetatud juurviljad 80 g (L–G–V)
Aurutatud basmatiriis värske rohelisega 100 g (L–G–V)
DESSERT
Mooni-karamellikook 100 g (V)
Puuvilja-marjavalik 50 g (L–G–V)
Miinimumkogus: 20,00
Toitu inimese kohta kokku 900 g.
G – gluteenivaba, L – laktoosivaba, V – taimetoit
Koos menüüga serveeritakse leivatooted ja jäävesi, filtrikohv ja tee.
Grupimenüüd pakume alates 10 inimesest.
KÜLMAD EELROAD
Forellimari pliinide, hapukoore ja sibulaga 20/30/5/5 g
Kergelt soolatud lõhefilee vutimunadega 30/10 g (G)
Krõbedad krevetid mangokastmega 30 g (L)
Rostbiif mädarõikakreemiga 30 g (G)
Lihavalik (Prosciutto, Chorizo) 20 g (L–G)
Värsked köögiviljad dipikastmega 40 g (G–V)
Paneeritud lillkapsas külma kastmega 40 g (V)
Marineeritud seened 20 g (L–G–V)
SALATID
Türgioasalat sarapuupähklitega 50 g (L–G–V)
Saksapärane kartulisalat krõbeda peekoniga 70 g (L–G)
SOE TOIT
Meriahvenafilee valge veini kastmes 80/30 g (G)
Pardikoiva-confit punase veini kastmes 150/30 g (G)
Ahjus küpsetatud juurviljad 60 g (L–G–V)
Kartuligratään 120 g (G)
DESSERT
Šokolaadikook 70 g (V)
Kvaliteetjuustude valik 30 g (V)
Puuvilja-marjavalik 30 g (L–G–V)
Miinimumkogus: 20,00
Toitu inimese kohta kokku 1000 g.
G – gluteenivaba, L – laktoosivaba, V – taimetoit
Koos menüüga serveeritakse leivatooted ja jäävesi, filtrikohv ja tee.
Grupimenüüd pakume alates 10 inimesest.